Les comissaries dels Mossos es blindaran en un futur per protegir-se d'aldarulls

El comissari Joan Carles Molinero assenyala que el cos "modificarà el format" de protecció dels edificis davant "l'agressivitat contra la policia" durant les protestes per Hasél

Comencen a reparar les destrosses a la comissaria de Vic
Comencen a reparar les destrosses a la comissaria de Vic | Josep M. Montaner
Osona.com
27 de febrer del 2021
Actualitzat a les 10:25h
Els Mossos d'Esquadra blindaran les comissaries de tot el territori en un futur si aquestes es troben davant de possibles aldarulls. El comissari Joan Carles Molinero ha explicat al programa Bàsics de Betevé que la policia catalana estudia un nou model per adaptar els edificis policials davant de situacions extremes com es van viure a Vic o a l'intent d'assalt de la comissaria de Ciutat Vella, a Barcelona.

Molinero assegura que el model actual d'accés a les comissaries és "molt diàfan", ja que des dels Mossos "busquen l'atenció propera al ciutadà". En aquest sentit, el comissari assenyala que calen modificacions en tot aquest plantejament per a prevenir-se "d'actes de vandalisme o agressions tan violentes" com les que es van viure a la comissaria de Vic. El Departament d'Interior i els Mossos d'Esquadra treballen plegats per a presentar un nou model de protecció de les comissaries.
 

Arxivat a