educació

La UVic-UCC impartirà a Granollers màsters en motor de competició i realitat virtual

Al local on hi havia hagut un supermercat Aldi, al costat de Can Muntanyola

per Redacció , 28 de febrer de 2021 a les 14:55 |
Entrada a Can Muntanyola, a Granollers | Ajuntament de Granollers
La UVic-UCC impartirà, a partir del curs que ve, dos nous màsters a Granollers relacionats amb l'activitat del territori: el de motor de competició, vinculat amb el el Circuit de Barcelona Catalunya; i el de realitat virtual, lligat amb el Centre Experimental de Realitat Virtual i Augmentada (CERVA) que impulsa la Unió Empresarial Intersectorial (UEI). 

Aquest dimarts el ple de Granollers ha certificat el protocol entre l'Ajuntament i la Fundació Universitària Balmes –de la qual depèn la UVic–, i en el qual es contempla l'ampliació del campus. Aquests nous estudis tindran lloc a la nau on hi havia hagut un supermercat Aldi, a al polígon Palou Nord, juntament amb alguns dels altres graus, postgraus i cicles que ja s'estan duent a terme ara. Per més endavant està previst ampliar les instal·lacions de Can Muntanyola, on precisament es troba la seu de la UVic-UCC a Granollers.


El punt s'ha aprovat amb la unanimitat de tots els grups. Segons informa VOTV, la sessió també ha aprovat per unanimitat la reducció d'un 10% dels diners que reben cada anys els grups municipals, que al 2021 sera de 275.000 euros entre tots. 

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació