Salut instal·larà mòduls de suport en dos CAP d'Osona

Un es col·locarà al CAP Osona, a Vic nord, i l'altre, al CAP de Torelló

El CAP Osona està situat a la plaça Divina Pastora
El CAP Osona està situat a la plaça Divina Pastora | Josep M. Montaner
Osona.com
25 de febrer del 2021
El Departament de Salut instal·larà a partir de la setmana vinent dos mòduls de suport en dos centres d'atenció primària d'Osona. Se situaran al CAP Osona, a Vic (nord), i l'altre, al CAP de Torelló. Està previst posar-ne 14 a la Catalunya Central. El primer s'ha col·locat a Puig-reig aquesta setmana i serà un dels dos que es posaran al Berguedà. Al Bages n'hi ha previstos cinc, quatre a l'Anoia, un al Moianès, i els dos d'Osona. Fins al juny no es tancarà la llista prevista.

L'objectiu dels mòduls és poder atendre els casos sospitosos de coronavirus en aquells centres d'atenció primària que compten amb menys espai. El desplegament de mòduls s'emmarca en el Pla d'enfortiment i transformació de l'atenció primària del Departament de Salut, que busca oferir més espai i confort a la ciutadana i crear circuits diferenciats entre Covid i no Covid.

El cost estimat de cadascun dels mòduls amb el seu equipament és de 70.000 euros. Les previsions són que el de Puig-reig estigui en ple funcionament en un termini màxim de dues setmanes.

Arxivat a