Covid als hospitals d'Osona: menys morts i menys ingressats

Aquesta última setmana s'han registrat cinc decessos i hi ha quinze pacients crítics a l'UCI

Hospital Universitari de Vic
Hospital Universitari de Vic | Adrià Costa
Osona.com
24 de febrer del 2021
En l'última setmana s'han registrat cinc morts per causes relacionades amb la Covid-19 als hospitals d'Osona. Així ho recull el Consorci Hospitalari de Vic (CHV), que fa una setmana en va comptabilitzar vuit. Per tant, la xifra s'ha rebaixat lleugerament. Segons Salut, des de l'inici de la pandèmia a Osona han mort un total de 610 persones.

Aquí podeu consultar el mapa amb les dades per comarca

Pel que fa als ingressos, en els darrers set dies hi ha hagut 32 nous ingressos als centres de la comarca. Actualment hi ha un total de 56 ingressats, una xifra inferior a la de la setmana passada (62).

Un total de 44 persones estan a l'Hospital de Vic, quinze de les quals requereixen cures intensives, és a dir, que estan a l'UCI. La setmana passada també n'hi havia 44 d'ingressats, però dotze pacients crítics.

A l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic -que acull la majoria dels pacients geriàtrics i convalescents amb Covid-19 de tot Osona- n'hi ha 12 amb infecció activa (fa una setmana 18), mentre que a l'Hospital Sant Jaume de Manlleu no n'hi ha cap.