Dotze denúncies en bars de Manlleu per no complir les mesures contra la Covid

La Policia Local també va enxampar un veí celebrant una festa de carnestoltes al seu domicili

Osona.com
24 de febrer del 2021
La Policia Local de Manlleu ha aixecat 12 actes en 10 bars de la ciutat, des del mes de gener fins ara. Aquests establiments estan ubicats als barris Vilamirosa, Erm, La Coromina i Cavalleria. De fet, dos dels locals sancionats són reincidents, ja que en els darrers dos mesos han estat multats dues vegades. Això comporta un agreujament de la segona sanció.

Aquestes actuacions estan emmarcades en el control del compliment de les mesures per prevenir el contagi de la Covid-19, dictades per la Generalitat. Les inspeccions que fa la Policia Local de Manlleu tenen a veure amb el respecte dels horaris de tancament, el compliment de les distàncies entre taules i clients, l'ocupació i la distribució de les terrasses, així com l'aforament a l'interior dels establiments.

Una festa de carnestoltes

D'altra banda, també es va multar un veí de Manlleu que el passat 13 de febrer celebrava una festa de carnestoltes al seu domicili amb un grup de joves que no eren de la bombolla de convivència. En aquest sentit, la Policia Local de Manlleu recorda que estan prohibides les trobades de més de 6 persones, encara siguin en un domicili particular.

Tot i això, des del cos agraeixen el comportament de la majoria de ciutadania i establiments. En aquest sentit, segons la policia, la gran majoria de la població compleix amb la normativa.

Arxivat a