Girbau s'alia amb HeiQ per aplicar un rentat antiviral contra la Covid

El tractament ja s'ha començat a utilitzar al Consorci Hospitalari de Vic

El nou producte també es facilitarà a les bugaderies d'autoservei de Girbau
El nou producte també es facilitarà a les bugaderies d'autoservei de Girbau | Girbau
Osona.com
19 de febrer del 2021
La companyia osonenca Girbau s'ha associat amb l'empresa de tecnologia tèxtil suïssa HeiQ per aplicar un rentat antiviral i antimicrobià contra el SARS-CoV-2, que s'aplicarà en serveis de bugaderia industrials dels sectors sanitaris, hotelers i alimentaris, on la higiene i la seguretat són primordials.

De fet, el Consorci Hospitalari de Vic (CHV) ja ha començat a tractar la seva roba amb HeiQ Viroblock NPJ03. Ambdues companyies tenen previst oferir-ho a les bugaderies d'autoservei amb dispensadors HeiQ Viroblock.

Aquesta tecnologia ja ha estat aplicada per més de 150 marques d'arreu del món i en més de mil milions de mascaretes. Aquest producte combina dos mecanismes d'atac que tenen com a resultat una destrucció de més del 99,99% de diversos virus i bacteris, segons les proves fetes d'acord amb les normes ISO 18184 e ISO 20743.

És la primera vegada que s'aconsegueix l'aplicació d'un tractament antiviral industrial durant el procés de rentat. D'aquesta manera, Girbau es convertirà en la primera companyia del sector de la bugaderia industrial que oferirà aquesta solució als seus clients.

Per al director general de Girbau, Serge Joris, l'aliança "és un salut positiu més per diferenciar l'oferta de Girbau al sector de la bugaderia". "Això mostra una vegada més com dues empreses innovadores poden contribuir a un món millor unint les forces. Si un vol anar àpid, va sol. Si vol anar lluny, es col·labora", conclou.

Per la seva banda, i en aquest mateix sentit, el cofundador i CEO del grup HeiQ, Carlo Centonze, considera que la tecnologia, "guardonada amb el Swiss Technology Award, està disponible per protegir més tèxtils i beneficiar a més persones".

Arxivat a