Empresa

Bon Preu descarta la compra de Caprabo

El grup osonenc apunta que les negociacions amb Eroski no han arribat a bon port pel planejament de l'operació i el desacord en les expectatives econòmiques

per Osona.com , 18 de febrer de 2021 a les 17:28 |
L'Esclat de Malla | Adrià Costa
El grup Bon Preu finalment no comprarà Caprabo. En una nota, la companyia osonenca explica que dona per finalitzada la negociació. "Les converses dels darrers mesos amb el grup Eroski per la possible operació han conclòs sense èxit", diuen.

Segons Bon Preu, les negociacions no han arribat a bon port per la "disparitat de criteris sobre el planejament de l'operació i el desacord en les expectatives econòmiques entre les parts".


Creixement del 20% en alimentació

Bon Preu ha tancat l'exercici amb una facturació de 1.620 milions d'euros i un creixement del 20% en alimentació respecte a l'any anterior. Des de la companyia remarquen que se seguirà potenciant el creixement a través de la seva expansió territorial.


La previsió per aquest any és invertir 145 milions per a onze nous establiments Bonpreu i Esclat, nous centres logístics, l'expansió del servei de compra per Internet i de la comercialitzadora d'energia elèctrica BonpreuEsclat Energia.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació