Bon Preu descarta la compra de Caprabo

El grup osonenc apunta que les negociacions amb Eroski no han arribat a bon port pel planejament de l'operació i el desacord en les expectatives econòmiques

L'Esclat de Malla
L'Esclat de Malla | Adrià Costa
Osona.com
18 de febrer del 2021
Actualitzat a les 17:31h
El grup Bon Preu finalment no comprarà Caprabo. En una nota, la companyia osonenca explica que dona per finalitzada la negociació. "Les converses dels darrers mesos amb el grup Eroski per la possible operació han conclòs sense èxit", diuen.

Segons Bon Preu, les negociacions no han arribat a bon port per la "disparitat de criteris sobre el planejament de l'operació i el desacord en les expectatives econòmiques entre les parts".

Creixement del 20% en alimentació

Bon Preu ha tancat l'exercici amb una facturació de 1.620 milions d'euros i un creixement del 20% en alimentació respecte a l'any anterior. Des de la companyia remarquen que se seguirà potenciant el creixement a través de la seva expansió territorial.

La previsió per aquest any és invertir 145 milions per a onze nous establiments Bonpreu i Esclat, nous centres logístics, l'expansió del servei de compra per Internet i de la comercialitzadora d'energia elèctrica BonpreuEsclat Energia.