Empresa

L'empresa d'àpats a domicili Pepeta Vilaró s'expandeix cap al Bages, Garrotxa i àrea metropolitana

Un acord amb Casa Tió els permetrà utilitzar els seus punts freds per a la distribució dels plats

per Osona.com , 16 de febrer de 2021 a les 17:25 |
Tres treballadors que distribueixen els àpats a domicili | Pepeta Vilaró
L'empresa de Tona Pepeta Vilaró ha arribat a un acord amb Casa Tió que els permetrà expandir el servei que ofereixen de menjar preparat a Osona i Moianès a diferents comarques de la demarcació de Barcelona i a una de Girona. Concretament podran utilitzar els punts freds de Casa Tió per a la distribució dels àpats a Mataró (Maresme), les Franqueses del Vallès, l'Ametlla del Vallès, Granollers i Mollet del Vallès (Vallès Oriental), Montcada i Barberà (Vallès Occidental), Sant Fruitós de Bages (Bages), Barcelona i Olot (Garrotxa).

Pepeta Vilaró distribueix els seus plats en línia de fred per facilitar-ne el lliurament i la conservació. Compten amb una bossa de regeneració termoelèctrica, un sistema de baix consum que han patentat i que permet escalfar el menjar sense que perdi cap propietat. Per tant, no cal manipular ni emplatar res, de manera que s'evita que l'usuari hagi de manipular estris i encendre el foc. Aquest fet converteix la gent gran, dependent, amb mobilitat reduïda i convalescents en els seus principals usuaris.


A més, elabora tots els seus menús amb productes de temporada i sota les directrius d'una nutricionista per oferir una dieta alimentària adaptada als seus usuaris. El servei cobreix tots els dies de la setmana, amb dinars i sopars inclosos, i inclou un cicle de menús de diverses setmanes sense repetir-se.

Un servei a l'alça


Des dels seus inicis, fa tres anys, Pepeta Vilaró ha anat a l'alça. En els últims mesos ha arribat al centenar d'usuaris estables a banda d'una vintena més de temporals. Actualment factura uns 300.000 euros anuals, una xifra que estimen que pot superar els 3 milions d'euros el 2025 amb una quota de mercat del 3% amb persones majors de 75 anys.

En els últims mesos ha tancat un acord amb Cuidem Lluçanès, una cooperativa de serveis assistencials; i des de fa un any, també serveixen als usuaris dels serveis socials de l'Ajuntament de Moià.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació