Concurs de guarnir balcons, finestres i aparadors a Taradell per mantenir l'esperit del carnaval

Es repartiran tres premis el dissabte 20 de febrer

Osona.com
16 de febrer del 2021
Actualitzat a les 11:12h
Com a tots els municipis, aquest any Taradell tampoc podrà celebrar el seu Carnaval per la Covid. Ràdio Taradell, entitat organitzadora, ha decidit celebrar-ho més endavant encara que el format sigui diferent. Tot i això, per mantenir "l'esperit de disbauxa", els organitzadors juntament amb l'Ajuntament, l'escola d'arts L'Arpa i l'Associació de Botiguers, proposa un concurs per guarnir el balcó, finestra o aparador.

El concurs, que ja està en marxa, és de temàtica lliure i es tancarà el dissabte 20 de febrer. Precisament, aquest dia, el jurat escollirà els millors balcons, finestres i aparadors. S'anunciaran els guanyadors a través de la ràdio.

Es lliuraran tres premis: dos (valorats en 50 euros cadascun per gastar als comerços de l'ABT) premiaran els millors balcons i/o finestres, i un tercer premi distingirà el millor aparador, amb un trofeu.

D'altra banda, els propers dies, el Reietó i el Rei Carnestoltes també faran aparicions virtuals per avisar que, malgrat tot, el Carnaval és ben viu.

Arxivat a