Taradell

Concurs de guarnir balcons, finestres i aparadors a Taradell per mantenir l'esperit del carnaval

Es repartiran tres premis el dissabte 20 de febrer

per Osona.com , 16 de febrer de 2021 a les 11:10 |
Com a tots els municipis, aquest any Taradell tampoc podrà celebrar el seu Carnaval per la Covid. Ràdio Taradell, entitat organitzadora, ha decidit celebrar-ho més endavant encara que el format sigui diferent. Tot i això, per mantenir "l'esperit de disbauxa", els organitzadors juntament amb l'Ajuntament, l'escola d'arts L'Arpa i l'Associació de Botiguers, proposa un concurs per guarnir el balcó, finestra o aparador.

El concurs, que ja està en marxa, és de temàtica lliure i es tancarà el dissabte 20 de febrer. Precisament, aquest dia, el jurat escollirà els millors balcons, finestres i aparadors. S'anunciaran els guanyadors a través de la ràdio.


Es lliuraran tres premis: dos (valorats en 50 euros cadascun per gastar als comerços de l'ABT) premiaran els millors balcons i/o finestres, i un tercer premi distingirà el millor aparador, amb un trofeu.

D'altra banda, els propers dies, el Reietó i el Rei Carnestoltes també faran aparicions virtuals per avisar que, malgrat tot, el Carnaval és ben viu.


Altres notícies que et poden interessar
 


 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació