​Detinguts dos joves a Vic pels actes vandàlics després del míting de Vox

Van robar el mòbil a una parella que passejava per la rambla del Passeig

Osona.com
15 de febrer del 2021
Actualitzat a les 11:09h
Durant la setmana passada, la Guàrdia Urbana de Vic va detenir dos veïns de Vic, un de 19 anys i un altre menor d'edat, com a presumptes autors d'un robatori amb violència i intimidació comès a la rambla del Passeig durant els actes vandàlics que van tenir lloc el passat dissabte, 6 de febrer, després del míting de Vox.

Als detinguts se'ls acusa d'haver sostret el telèfon mòbil a una dona de 50 anys que anava acompanyada d'un home de 61 anys. Els dos veïns de Vic es trobaven passejant a la rambla al voltant de dos quarts de vuit del vespre.

Segons la Guàrdia Urbana, un dels integrants del grup hauria amenaçat la dona amb una ampolla perquè li donés el telèfon i l'hi hauria arrabassat de les mans, mentre que un grup més ampli de joves hauria generat intimidació cap a la parella per aconseguir materialitzar el robatori.

L'acompanyant de la víctima va perseguir l'autor material del robatori durant uns metres, però uns dels integrants del grup el van seguir, li van fer la traveta, el van fer caure, el van colpejar a terra i li van causar lesions.

Arxivat a