Sorteig

SORTEIG de dues entrades dobles per a l'espectacle «Envà» a Calldetenes

per Osona.com, 12 de febrer de 2021 a les 08:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de febrer de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'espectacle Envà arriba el proper diumenge 21 de febrer a l'Auditori Teatre de Calldetenes. Es tracta d'una al·legoria a les parets mentals que ens empresonen. Dues persones divaguen a través del moviment, els equilibris, l'humor i la composició de l'espai, sobre les peculiaritats de les relacions humanes. 


Osona.com i l'Auditori Teatre de Calldetenes sortegen dues entrades dobles per a l'obra, valorades en 48 euros. El termini per participar en el sorteig es tancarà el proper dimarts 16 de febrer a les 12 de la nit. L'endemà, 17 de febrer, es comunicaran els guanyadors, a través del perfil de Twitter d'@osona
 

Més informació i compra d'entrades

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:Bases del sorteig


- Els guanyadors obtindran una de les entrades dobles per a l'obra.

- El termini per participar al sorteig es tancarà el dimarts 16 de febrer a les 23.59.

- Un cop fet el sorteig, Osona.com contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu sortejos@naciodigital.cat.

- Per participar al sorteig cal acceptar la política de privacitat de NacióDigital. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de NacióDigital marcant la casella corresponent.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació