En marxa el nou servei de bus que connecta Osona fins a la UAB

El servei que surt de Vic compta amb tres expedicions i fa parada a Tona i la Garriga

Un autobús a l'estació de Vic
Un autobús a l'estació de Vic | Aj. de Vic
Osona.com
11 de febrer del 2021
Amb motiu de l’inici de les classes presencials a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), des del Departament de Territori i Sostenibilitat s'ha posat en marxa les noves línies de bus que connecten Osona, la Vall del Tenes i el Moianès amb el centre de la UAB. Aquests nous serveis estan operats per Sagalés. En total s'han programat 19 línies de connexió del territori amb la UAB.
 
El servei Vic comptarà amb tres expedicions i surt a les 7.10, 13.15 i les 18h. Els horaris de tornada -de la UAB a Osona- són els següents: 8.16, 14.21 i 19.06h. El nou servei de bus connecta Vic, Tona, la Garriga amb la UAB. Podeu consultar els horaris en aquest enllaç.

Segons el director de Transports i Mobilitat, David Saldoni, aquests nous serveis "amplien la xarxa de transport públic sostenible a municipis que fins ara no comptaven amb una alternativa al vehicle privat". I ha destacat que la iniciativa "millora les opcions de mobilitat per motius d’estudi, un dret que s'ha de facilitar al màxim des de les administracions".
Arxivat a