10
de febrer
del
2021
La botifarra d'ou elaborada de la Carnisseria Codina de Taradell ha obtingut la Menció Especial del jurat, com un tercer premi, en la 6a edició del Concurs Nacional de Botifarra d'Ou Artesana 2021. Ha estat seleccionada en la categoria Botifarra d'Ou Singular, entre una seixantena de participants.
El concurs, celebrat la setmana passada, Xevi Codina va presentar una botifarra d'ou amb carxofa i pernil ibèric. La família Codina va començar la seva professió el 1989 quan Bartomeu
Codina i Ma Teresa Ricart van endinsar-se dins el sector; i amb els anys, generació a generació, han portat l'ofici de cansalader a l'excel·lència.
Al concurs organitzat per la Fundació Oficis de la Carn i amb el suport de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers–Xarcuters s'han presentat 62 botifarres d'ou i 5 farcits de carnaval.
El concurs, celebrat la setmana passada, Xevi Codina va presentar una botifarra d'ou amb carxofa i pernil ibèric. La família Codina va començar la seva professió el 1989 quan Bartomeu
Codina i Ma Teresa Ricart van endinsar-se dins el sector; i amb els anys, generació a generació, han portat l'ofici de cansalader a l'excel·lència.
Al concurs organitzat per la Fundació Oficis de la Carn i amb el suport de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers–Xarcuters s'han presentat 62 botifarres d'ou i 5 farcits de carnaval.
Xevi Codina, de la carnisseria Codina de Taradell Foto: GremiCarn