Una botifarra d'ou de Taradell, premiada

El producte de la Carnisseria Codina obté una menció especial al 6è Concurs Nacional de Botifarra d'Ou artesana

Xevi Codina, de la carnisseria Codina de Taradell
Xevi Codina, de la carnisseria Codina de Taradell | Gremicarn
Osona.com
10 de febrer del 2021
La botifarra d'ou elaborada de la Carnisseria Codina de Taradell ha obtingut la Menció Especial del jurat, com un tercer premi, en la 6a edició del Concurs Nacional de Botifarra d'Ou Artesana 2021. Ha estat seleccionada en la categoria Botifarra d'Ou Singular, entre una seixantena de participants.

El concurs, celebrat la setmana passada, Xevi Codina va presentar una botifarra d'ou amb carxofa i pernil ibèric. La família Codina va començar la seva professió el 1989 quan Bartomeu
Codina i Ma Teresa Ricart van endinsar-se dins el sector; i amb els anys, generació a generació, han portat l'ofici de cansalader a l'excel·lència.

Al concurs organitzat per la Fundació Oficis de la Carn i amb el suport de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers–Xarcuters s'han presentat 62 botifarres d'ou i 5 farcits de carnaval.
 

Xevi Codina, de la carnisseria Codina de Taradell Foto: GremiCarn

Arxivat a