Osona Cuina organitza un Dijous Llarder per emportar

Se celebrarà al recinte firal del Sucre per garantir les mesures sanitàries

Dijous Llarder a la plaça de Vic, l'any passat
Dijous Llarder a la plaça de Vic, l'any passat | Josep M. Montaner
Osona.com
08 de febrer del 2021
Aquest dijous 11 de febrer, a Vic se celebrarà el tradicional Dijous Llarder. L'esdeveniment d'enguany s'ha adaptat per tal de complir les mesures i restriccions anti-Covid. Per això, tal com expliquen des de l'associació Osona Cuina, només se serviran entrepans per emportar i amb la possibilitat de fer la reserva prèvia des del web.

A més, en lloc de celebrar-se a la plaça Major com s'ha fet habitualment, s'ha canviat la ubicació al recinte firal del Sucre, cosa que permetrà "evitar l'acumulació de persones".

Hi haurà entrepans de tota mena com botifarra, cansalada i botifarra negra, i a partir de les 12, l'esperat entrepà de porc rostit Ral d'Avinyó, que es cou durant tota la nit anterior. Durant tot el matí també es servirà l'entrepà de canelons elaborat pels alumnes de l'Escola d'Hostaleria d'Osona amb productes dels productors d'Osona Terra.

Els entrepans es podran recollir en horari de 9 a 15h, i si se'n reserven prèviament més de 10 també s'ofereix el servei a domicili, a la feina o a l'adreça indicada per l'usuari.

Osona Cuina ha apostat per mantenir aquesta cita amb l'objectiu de preservar les festes populars i les tradicions més arrelades al territori, i alhora reivindicar la gastronomia del país, ara que el sector està entre les cordes.

Arxivat a