Successos

La Policia Local de Manlleu multa, gràcies a les xarxes socials, un grup de joves que incomplien les restriccions

La sanció pot arribar als 60.000 euros perquè alguns dels identificats són reincidents

per Osona.com , 5 de febrer de 2021 a les 09:55 |
La Policia Local de Manlleu ha sancionat, gràcies a les xarxes socials, un grup de joves per incomplir algunes de les mesures restrictives per prevenir la Covid-19. Alguns dels sancionats, explica el consistori en un comunicat, són reincidents, i per tant se'ls han imposat sancions per infraccions greus, amb una multa que pot oscil·lar entre els 3.001 i els 60.000 euros. 

L'acta s'ha aixecat després de la publicació d'un vídeo on es podien veure els joves, segons ells gravant un videoclip, al carrer. Alguns anaven sense mascareta i el col·lectiu superava el màxim de persones permeses. La Policia Local els ha identificat i ha aixecat acta per totes les infraccions identificades.


A més, afegeixen, alguns dels joves que apareixen en aquest vídeo també eren en una festa que es va desallotjar el 9 de gener passat i en què ja se'ls va sancionar per incomplir les restriccions.

En paral·lel, el cos policial també està investigant la responsabilitat dels organitzadors de la presumpta gravació del videoclip, ja que no havia estat autoritzat. En aquest cas, apunten, podrien ser sancionats per infraccions molt greus que poden comportar sancions entre 60.000 i 600.000 euros.


Altres notícies que et poden interessar

 


 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació