​Vic engega el procés participatiu per elaborar el nou pla de joventut

El pla, que s'estructurarà en els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible, marcarà les polítiques de joventut per als propers quatre anys

La regidora de Joventut Elisabet Franquesa al Vicjove
La regidora de Joventut Elisabet Franquesa al Vicjove | Aj. de Vic
Osona.com
04 de febrer del 2021
El Vicjove ha engegat un procés participatiu obert a tothom per començar a elaborar i redactar el nou Pla Local de Joventut 2021-2024, que guiarà totes les polítiques per al jovent a Vic en els propers 4 anys. Tal com explica l'Ajuntament en una nota, per elaborar-lo s'organitzaran tres taules de diàleg telemàtiques obertes a tots els joves que estaran dividides per temàtiques al llarg del mes de febrer.

Les taules de diàleg s'organitzaran i estructuraran a partir dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i per a participar a les sessions cal inscriure's a través de www.vicjove.cat. Els 17 objectius són els que guien la implementació de l'Agenda 2030 de les Nacions Unides per al Desenvolupament Sostenible.

Les temàtiques que aborden van des de la pobresa, la fam, la pau, la salut, l'educació, les desigualtats, la inclusió, la prosperitat econòmica, la protecció del planeta, la lluita contra el canvi climàtic, les ciutats i els territoris, l'energia, el consum i la producció sostenibles i la governança.

Quan seran les sessions de participació?

Treball decent i indústria; l'educació de qualitat i la cultura.
Dijous, 11 de febrer, a les 6 de la tarda.

Salut i benestar.
Dissabte, 20 de febrer, a les 12 del migdia.

Acció pel clima, cooperació i igualtat de gènere.
Divendres, 26 de febrer, a les 6 de la tarda.
Arxivat a