Detingut per tràfic de drogues i desobediència després de fugir d'un control a Roda de Ter

La investigació segueix oberta perquè els Mossos no van aconseguir enxampar el conductor

Les bosses de marihuana que van llençar per la finestra del vehicle durant la fugida.
Les bosses de marihuana que van llençar per la finestra del vehicle durant la fugida. | Mossos d'Esquadra
Osona.com
02 de febrer del 2021
Actualitzat a les 14:55h
Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dissabte passat, 30 de gener, un jove de 18 anys, veí de Roda de Ter, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i desobediència greu als agents de l'autoritat. Tal com explica el cos policial, els fets van tenir lloc al voltant de les 5 de la tarda en un control preventiu a la carretera BV-5222 al terme municipal de Roda de Ter.

Els agents van observar un vehicle amb dos ocupants que en veure el control va fer mitja volta i va fugir del lloc. Ràpidament, els mossos es van posar a seguir el vehicle fins a Roda de Ter que va conduir temeràriament i va cometre diverses imprudències. Fins i tot, alguns vianants van haver d'apartar-se per no ser atropellats. A més, durant la fugida van observar que el copilot va llençar bossetes per la finestra.

Finalment, el vehicle va col·lidir amb la vorera d'una rotonda i els dos ocupants van fugir corrent en direccions oposades. Els agents van seguir-los i van poder atrapar-ne un d'ells: el copilot. Se l'acusa d'un delicte contra la salut pública i desobediència greu.

Després d'arrestar-lo, els agents van recuperar 28 bossetes amb marihuana que havien llençat per la finestra. A més, a l'interior del vehicle van trobar quatre bossetes més.

El detingut va quedar en llibertat després de declarar a comissaria, amb l'obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit. Tot i això, la investigació continua oberta per tal de localitzar el conductor del vehicle.
Arxivat a