CHV

Canvi de l'empresa que fa el menjar al Consorci Hospitalari de Vic

Boris 45 torna a fer els àpats des de les cuines dels centres sanitaris

El restaurant cafeteria de l'Hospital de Vic amb el nou concessionari | CHV
per Osona.com, 1 de febrer de 2021 a les 12:02 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de febrer de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
"Boris 45 Restauració per a Col·lectivitats" és la nova empresa que gestiona, des de fa mig any, el servei de cuina i restauració del Consorci Hospitalari de Vic (CHV). Això significa que són els encarregats de preparar el menjar per als pacients ingressats i la gestió dels restaurants-cafeteria públics i dels menjadors de personal de l'Hospital Universitari de Vic i l'Hospital Sant Jaume de Manlleu; els àpats per als usuaris de la Residència Aura i el centre de dia Josep Roqué de Manlleu; i les màquines de dispensació de menjar i beguda de tots aquests centres, de la Clínica de Vic i d'Osona Salut Mental.

Tal com destaca el CHV en una nota, s'ha recuperat l'ús de les cuines dels centres. Fins ara el menjar arribava elaborat en fred i als centres s'escalfava i es distribuïa. Des de fa sis mesos, els àpats es preparen al mateix lloc on s'ofereixen. Des del CHV remarquen que això "ha repercutit en una millora de la qualitat del menjar".


I falta feia. La mala qualitat del menjar era una de les principals queixes del centre per part de pacients, usuaris i professionals. En els últims dos anys, amb successives millores introduïdes al servei d'alimentació, les queixes s'han reduït a la meitat.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació