Canvi de l'empresa que fa el menjar al Consorci Hospitalari de Vic

Boris 45 torna a fer els àpats des de les cuines dels centres sanitaris

El restaurant cafeteria de l'Hospital de Vic amb el nou concessionari
El restaurant cafeteria de l'Hospital de Vic amb el nou concessionari | CHV
Osona.com
01 de febrer del 2021
Actualitzat a les 12:02h
"Boris 45 Restauració per a Col·lectivitats" és la nova empresa que gestiona, des de fa mig any, el servei de cuina i restauració del Consorci Hospitalari de Vic (CHV). Això significa que són els encarregats de preparar el menjar per als pacients ingressats i la gestió dels restaurants-cafeteria públics i dels menjadors de personal de l'Hospital Universitari de Vic i l'Hospital Sant Jaume de Manlleu; els àpats per als usuaris de la Residència Aura i el centre de dia Josep Roqué de Manlleu; i les màquines de dispensació de menjar i beguda de tots aquests centres, de la Clínica de Vic i d'Osona Salut Mental.

Tal com destaca el CHV en una nota, s'ha recuperat l'ús de les cuines dels centres. Fins ara el menjar arribava elaborat en fred i als centres s'escalfava i es distribuïa. Des de fa sis mesos, els àpats es preparen al mateix lloc on s'ofereixen. Des del CHV remarquen que això "ha repercutit en una millora de la qualitat del menjar".

I falta feia. La mala qualitat del menjar era una de les principals queixes del centre per part de pacients, usuaris i professionals. En els últims dos anys, amb successives millores introduïdes al servei d'alimentació, les queixes s'han reduït a la meitat.
Arxivat a