​Un camió carregat de porcs crema a l'Eix a Espinelves

Alguns dels animals han resultat morts

El camió sinistrat
El camió sinistrat | Trànsit
Redacció
28 de gener del 2021
Actualitzat a les 15:10h
Un camió carregat de porcs ha cremat aquest matí, a l’Eix Transversal (C-25), a l’alçada d’Espinelves. El sinistre ha tingut lloc al punt quilòmetric 209, passats uns minuts de les 9 del matí i ha obligat a tallar dos dels tres carrils en sentit Girona. No hi ha ferits. Hi ha alguns porcs morts.

El foc s’ha originat a les rodes i llavors s’ha estès a la cabina i una part del remolc, segons ha informat un portaveu de Bombers de la Generalitat a Osona.com. En un primer moment el conductor del vehicle i un altre ocupant han intentat apagar-lo amb un extintor. A l’operatiu s’hi ha afegit altres camioners que s’han aturat i han utilitzat fins a 10 extintors, però no se n’han sortit.

Finalment, el foc l’han apagat tres dotacions de Bombers que s’han desplaçat als llocs dels fets. Els equips d’emergència han aconseguit separar el remolc i la cabina. 

A hores d’ara, s’està procedint a retirar els porcs morts i a traspassar els vius a un altre camió. Al punt de l’accident també s’hi han traslladat veterinaris de Bombers de la Generalitat.
 

El foc ha afectat una roda. Foto: Trànsit