Baixa lleugerament la xifra de morts i d'ingressats per Covid als hospitals d'Osona

En la darrera setmana han mort 14 persones i hi ha una cinquantena d'ingressats, nou dels quals són pacients crítics

L'Hospital Universitari de Vic
L'Hospital Universitari de Vic | Josep M. Montaner
Osona.com
27 de gener del 2021
Actualitzat a les 19:33h
En l'última setmana s'han registrat catorze morts per causes relacionades amb la Covid-19 als hospitals d'Osona. Així ho recull el Consorci Hospitalari de Vic (CHV), que fa una setmana en va comptabilitzar divuit. Això suposa, doncs, una lleugera disminució de decessos. Segons Salut, des de l'inici de la pandèmia a Osona han mort un total de 582 persones.

Aquí podeu consultar el mapa amb les dades per comarca

Pel que fa als ingressos, en els darrers set dies hi ha hagut 33 nous ingressos als centres de la comarca. Actualment hi ha un total de 53 ingressats, xifra inferior a la de la setmana passada (64) i a la de fa dues (75).

Un total de 34 persones estan a l'Hospital de Vic, nou de les quals requereixen cures intensives, és a dir, que estan a l'UCI. La setmana passada hi havia 38 ingressats i onze pacients crítics.

A l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic -que acull la majoria dels pacients geriàtrics i convalescents amb Covid-19 de tot Osona- n'hi ha 19 amb infecció activa (fa una setmana 26), mentre que a l'Hospital Sant Jaume de Manlleu no n'hi ha cap.