L'Atlàntida i l'Escorial de Vic, nous punts de votació pel 14-F

El teatre i el centre educatiu substitueixen el Palau Bojons, el Casal Guiteras i l'escola Estel

L'entrada de l'Atlàntida, nou punt de votació a Vic.
L'entrada de l'Atlàntida, nou punt de votació a Vic. | Aj. de Vic
Osona.com
27 de gener del 2021
L'Atlàntida i l'escola Vedruna Escorial seran dos nous col·legis electorals a les properes eleccions del 14 de febrer. En una nota, l'Ajuntament de Vic explica s'han establert aquests dos equipaments per garantir la seguretat a l'hora d'anar a votar. El teatre i l'escola substitueixen el Palau Bojons, el Casal Guiteras i l'escola Estel com a punts de votació.

Tal com remarca regidor de Serveis i Manteniment, Albert Castells, s'ha treballat per garantir que els col·legis electorals a la ciutat siguin uns espais segurs i per això s'habilitarà la sala Joaquim Maideu de l'Atlàntida i l'escola Vedruna Escorial.

A més, s'han mantingut "prop dels anteriors punts de votació". Així, la gent que votava al Palau Bojons i a l'escola Estel hauran d'anar a l'Escorial, i els que votaven al Casal Mossèn Guiteras hauran d'anar a l'Atlàntida.

D'altra banda, Castells explica que a Vic s'ha descartat habilitar els pavellons com a punts de votació per ser equipaments lluny dels col·legis electorals que s'han suprimit i de més difícil accés.

Si soc de Vic, on he d'anar a votar?

Edifici El Sucre
Escola Doctor Joaquim Salarich
Escola Guillem de Mont-rodon
Escola Sentfores
Escola Vic Centre
Pavelló de l'Escola Vedruna Escorial (en substitució del Palau Bojons i l'escola Estel)
Sala Joaquim Maideu de l'Atlàntida (en substitució del casal Mossèn Guiteras)


El protocol del Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat demana espais molt amplis, amb circuits diferenciats d'entrada i sortida i capacitat de ventilar.

Si el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) no rectifica el dilluns 8 de febrer, estan cridats a votar un total de 27.198 vigatans les eleccions al Parlament de Catalunya.
Arxivat a