Torelló

​Torelló vol captar els pisos buits per destinar-los a lloguer social

L'Ajuntament ofereix garanties i avantatges als propietaris del pis

per Osona.com, 26 de gener de 2021 a les 12:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de gener de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Torelló ha posat en marxa una campanya de captació de pisos buits per a la borsa de lloguer social. Des del consistori remarquen que hi ha una gran quantitat de pisos buits al municipi, poca oferta i els preus dels lloguers són elevats. Tot això, dificulta l'accés a l'habitatge als col·lectius amb menys recursos.

Per tot això, l'Ajuntament ha engegat aquesta iniciativa que té la intenció d'augmentar el nombre d'habitatges de lloguer a preus assequibles. Es vol facilitar l'accés a un habitatge digne i en condicions assequibles a persones i famílies que, sense estar en situació d'exclusió social, no poden accedir-hi.


D'altra banda, també es donen facilitats als propietaris d'un pis per llogar-lo amb garanties i avantatges. És a dir, s'ofereixen assegurances per impagaments, multirisc i de defensa jurídic, així com la gestió gratuïta durant tot el contracte, el seguiment de la relació contractual i una bonificació sobre l'IBI.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació