El Brull

Els Mossos posen 26 denúncies al Brull per saltar-se el confinament municipal durant el cap de setmana

Després de la denúncia de l'Ajuntament, els darrers dies s'ha reforçat la vigilància

per Osona.com , 26 de gener de 2021 a les 09:55 |
Un control policial al Brull. | ACN
Aquest cap de setmana, els Mossos d'Esquadra han posat un total de 26 denúncies al Brull per saltar-se el confinament municipal. De fet, aquest dissabte i diumenge passat s'ha incrementat la vigilància per evitar que es repeteixi la freqüentació de visitants dels darrers dies, especialment al Montseny, tal com denunciava l'alcalde del Brull, Ferran Teixidó.

El municipi, situat a l'entrada del Parc Natural del Montseny, és un dels principals accessos al Matagalls i, per tant, un gran atractiu per als excursionistes. Malgrat l'obligació de no moure's del municipi per la situació sanitària, la població s'ha vist incrementada per aquests visitants.


La Diputació de Barcelona ha col·laborat amb el Departament d'Interior per fer aquest reforç de controls al conjunt d'espais que conformen la Xarxa de Parcs Naturals, sobretot al Parc Natural del Montseny i al de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, amb guardes dels parcs juntament amb Mossos d’Esquadra i Agents Rurals.Altres notícies que et poden interessar
 


 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació