Divuit morts per Covid als hospitals d'Osona en una setmana

La xifra d'ingressats disminueix però es manté la de pacients crítics

Una infermera atenent un pacient a la UCI de l'Hospital Universitari de Vic.
Una infermera atenent un pacient a la UCI de l'Hospital Universitari de Vic. | CHV
Osona.com
20 de gener del 2021
En la darrera setmana s'han registrat divuit morts per causes relacionades amb la Covid-19 als hospitals d'Osona. Així ho recull el Consorci Hospitalari de Vic (CHV), que fa una setmana en va comptabilitzar set. Això suposa, doncs, un increment considerable. Segons Salut, des de l'inici de la pandèmia a Osona han mort un total de 560 persones.

Aquí podeu consultar el mapa amb les dades per comarca

D'altra banda, en els últims set dies hi ha hagut 39 nous ingressos als centres de la comarca. Actualment hi ha un total de 64 ingressats, xifra inferior a la de la setmana passada (75) i semblant a la d'en fa dues (57).

Un total de 38 persones estan a l'Hospital de Vic, onze de les quals requereixen cures intensives, és a dir, que estan a l'UCI. La setmana passada hi havia 34 ingressats i deu pacients crítics.

A l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic -que acull la majoria dels pacients geriàtrics i convalescents amb Covid-19 de tot Osona- n'hi ha 26 amb infecció activa (fa una setmana 37), mentre que a l'Hospital Sant Jaume de Manlleu no n'hi ha cap.