Successos

Multen onze joves a Manlleu per fer una festa en un traster

Sis dels sancionats són menors d'edat

per Osona.com , 19 de gener de 2021 a les 15:50 |
La Policia Local de Manlleu va desallotjar i sancionar un grup de joves per celebrar una festa a un traster del carrer Pericas. Tal com explica l'Ajuntament en una nota, el cos va rebre l'avís d'un veí el passat 9 de gener a les sis de la tarda.

En desplaçar-se fins al lloc dels fets, els agents van trobar-se onze joves fent una festa i amb la música posada. Els van identificar a tots i van comprovar que sis eren menors d'edats.


Se'ls va sancionar per incomplir les restriccions aplicades amb motiu de la Covid-19, que limita a 6 el nombre de persones assistents a trobades. També es va informar els pares dels menors dels fets i de la proposta de denúncia, que es tramitarà al Departament de Salut de la Generalitat. Aquest tipus de fets comporten sancions lleus que van dels 100 als 3.000 euros.

En l'últim trimestre del 2020, la Policia Local de Manlleu va aixecar 265 actes per presumptes infraccions de les mesures de prevenció i contenció sanitàries per fer front a la crisi sanitària per la Covid-19.


Altres notícies que et poden interessar

 

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació