Manlleu

​Obres al clavegueram del Passeig del Ter a Manlleu

La primera fase d'obres, que s'enfila a uns 362.000 euros, durarà uns dos mesos

per Osona.com , 19 de gener de 2021 a les 10:55 |
Obres al passeig del Ter de Manlleu | Aj. de Manlleu
L'Ajuntament de Manlleu ha començat aquest gener la primera fase de les obres de clavegueram al Passeig del Ter. Això ha de permetre connectar els actuals abocaments d'aigües residuals dels sectors 1 i 2 del riu Ter al sistema de sanejament de Manlleu.

Tal com explica l'Ajuntament en una nota, l'obra té un pressupost de 298.780,32 euros (IVA no inclòs) i l'empresa adjudicatària és ICMAN (Ingeniería constructora manresana SL). Una empresa que en aquests moments està treballant també en la primera fase de les obres de millora al Parc d'Activitats Econòmiques de Manlleu.


Està previst que la primera fase (la que es porta a terme en el tram situat entre el carrer Sant Ferran i el pont de can Molas) tingui una durada de dos mesos, però ja de forma prèvia s'informa que aquest termini pot canviar en funció del desenvolupament de l'obra i de l'aparició d'imprevistos.

L'Ajuntament remarca que és una obra de gran complexitat per l'entramat de canals i galeries subterrànies que hi ha a la zona, molt propera al canal industrial (construcció de mitjan segle XIX). Això dificulta definir amb exactitud la durada de la intervenció. En aquest sentit, el regidor d'Urbanisme, Enric Vilaregut, insisteix en la necessitat de l'obra, malgrat ser conscient de les molèsties que ocasionarà. "L'objectiu és intervenir amb molta cura, per intentar minimitzar les incomoditats", diu.


La segona fase d'aquesta obra, que afectarà el tram del Passeig del Ter situat entre el Pont de Can Molas i el carrer Sant Martí, començarà una vegada finalitzada la primera fase.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació