Una trentena de joves, a la nova edició de la Casa d'Oficis de Vic

Es formaran en l'àmbit de la cuina i l’horticultura, el manteniment i l’animació i posteriorment tindran un contracte laboral

Presentació del curs a la Casa d’Oficis
Presentació del curs a la Casa d’Oficis | Aj. de Vic
Osona.com
18 de gener del 2021
 
La Casa d’Oficis, que promou l’Ajuntament de Vic, ha començat aquest mes de gener amb 28 alumnes nous. Seguint la línia d’anys anteriors, el jovent ha pogut escollir en què es volien especialitzar i 10 joves es formaran i treballaran en l’àmbit de l’animació, 10 en manteniment i 8 en cuina i horticultura.

Tal com explica l'Ajuntament, l'alumnat té entre 16 i 30 anys i són dels barris del centre històric i del Remei que han acabat l’Escolarització Secundària Obligatòria (ESO) o equivalent. Faran 4 mesos de formació i 6 mesos de contracte laboral. Aquest programa ofereix a joves de Vic la possibilitat de treballar i de formar-se alhora fent obres o serveis públics per als barris o per a la ciutadania.

D'altra banda, aquest gener s’iniciarà una formació de digitalització orientada a dones de més de 50 anys totes amb un perfil administratiu, de recepcionista i d’atenció al client, amb l’objectiu d’empoderar-les tecnològicament i capacitar-les per utilitzar eines i recursos digitals actuals. Unes accions que tenen l’objectiu d'avançar cap a una ciutat del coneixement i amb progrés econòmic per fomentar noves oportunitats.
 
Arxivat a