​El tradicional aplec sardanista d'hivern de Manlleu, transformat en concert

Cal reservar entrada per poder veure el concert de sardanes de la cobla Jovenívola de Sabadell a l'Espai Rusiñol

Osona.com
14 de gener del 2021
Aquest diumenge 17 de gener s'hauria de celebrar el 21è aplec d'hivern, però a causa de la situació derivada de la Covid-19 s'ha canviat el format i s'ha convertit en un concert de sardanes. Tal com explica l'Ajuntament en una nota, les ballades de l'estiu passat ja es van transformar en concerts i van tenir molt bona acollida.

Des de l'Agrupació Sardanista Manlleuenca s'ha cregut oportú mantenir la cita, encara que només puguin assistir-hi els veïns de Manlleu, per donar suport a la cultura. A més, creuen que la població de la capital del Ter també "es mereix tenir algunes activitats segures per fer durant aquest confinament municipal".

El concert serà a les 5 de la tarda a l'Espai Rusiñol i anirà a càrrec de la cobla Jovenívola de Sabadell, una cobla assídua en la programació de la ciutat. Estarà format per 12 peces, la meitat d'autors clàssics i l'altra meitat d'autors contemporanis. Es podran escoltar, doncs, sardanes de Pep Ventura, Conrad Saló, Martirià Font, Enric Ortí, Anna Abad i l'acabada de guardonar "Sardana de l'Any" de Lluís Alcalà, entre d'altres.

L'espectacle tindrà l'aforament limitat i se seguiran totes les mesures de seguretat establertes. Cal reservar l'entrada a www.teatrecentre.cat i al final del concert hi haurà la taquilla inversa.
Arxivat a