Enxampen a Gurb set lladres que fugien d'un robatori en un taller de Les Preses

El propietari els va seguir amb el seu vehicle i va avisar els Mossos d'Esquadra

El camionet interceptat a Gurb amb el material robat
El camionet interceptat a Gurb amb el material robat | Mossos d'Esquadra
Osona.com
12 de gener del 2021
Actualitzat a les 17:57h
Els Mossos d'Esquadra han detingut a Gurb set lladres quan fugien d'un robatori en un taller situat al carrer de la Tècnica de Les Preses (Garrotxa). Dijous passat cap a les dues de la tarda, el propietari del taller va veure els sospitosos carregant material robat en un camió. L'home els va seguir amb el seu vehicle i va avisar els Mossos alertant-los que els autors fugien per la carretera C-37 en direcció a Vic. Una dotació policial, que es trobava fent recerca, va localitzar el camió i el va aturar a la carretera C-17, al seu pas per la localitat de Gurb.

De les tres persones que ocupaven el vehicle, el que anava al seient del copilot va baixar i va iniciar una fugida a peu, però un dels agents el va poder interceptar de seguida. Posteriorment, també el van denunciar per un delicte de desobediència greu als agents de l'autoritat.

Al lloc també van arribar-hi diverses patrulles. Quan els Mossos van obrir les portes de la caixa del camió van descobrir quatre persones amagades, peces d'acer inoxidable i una màquina. Els policies van comprovar que aquestes persones eren part del grup de lladres que havia assaltat el taller i sostret el material, valorat en uns 8.000 euros, segons la denúncia del propietari.

Davant les evidències, van detenir els set sospitosos com a presumptes autors d'un robatori amb força a l'interior de l'establiment. Els arrestats són sis homes i una dona, d'entre 18 i 63 anys.

Els detinguts, a qui els consten nombrosos antecedents, van passar el dia 8 de gener a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia i van sortir en llibertat provisional a l'espera de judici.