Comença la vacunació contra la Covid al personal d'hospitals d'Osona

Aquest divendres 360 professionals sanitaris de l'Hospital de Vic van rebre la primera dosi del vaccí

Administrant la primera dosi de la vacuna a professionals de l'Hospital de Vic
Administrant la primera dosi de la vacuna a professionals de l'Hospital de Vic | CHV
Osona.com
11 de gener del 2021
Aquest divendres passat es va administrar la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19 al personal dels hospitals d'Osona. La primera jornada va tenir lloc a l'Hospital Universitari de Vic, on es van vacunar 360 professionals del Consorci Hospitalari de Vic (CHV).


Els primers a qui se'ls va administrar va ser, preferentment, personal sanitari de primera línia de diferents serveis i unitats. Cal destacar que més d’un miler de professionals dels hospitals d’Osona ja s'han inscrit per rebre el vaccí.

La vacunació contra la Covid-19 també s'està portant a terme a les residències i als centres sanitaris.

 
Calendari de vacunes: 13, 14 i 15 de gener

D'acord amb el calendari previst pel Departament de Salut, les properes jornades de vacunació seran el 13 de gener a l'Hospital Universitari de Vic, el 14 de gener a l’Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic i el 15 de gener a l'Hospital Sant Jaume de Manlleu.
 
Les setmanes següents se’n programaran més fins a completar la vacunació de tot el personal sanitari que ho ha sol·licitat. També es repetirà la vacunació passats 21 dies, per administrar la segona dosi necessària per garantir l'altíssima efectivitat (94-95% de protecció) de la vacuna de Pfizer, que és la que s’està administrant actualment.

D'aquesta manera, doncs, es preveu que a principis de febrer, el personal sanitari que ho ha sol·licitat ja estarà vacunat.
 
 
Arxivat a