Tona encara la votació final dels pressupostos participatius amb 24 propostes

A la fase de presentació es van proposar 50 iniciatives per destinar els 50.000 euros

El poble de Tona
El poble de Tona | Aj. de Tona
Osona.com
11 de gener del 2021
A partir d'aquest dilluns, Tona encara la recta final d'uns renovats pressupostos participatius. Fins al 25 de gener, els veïns del municipi poden escollir les 24 propostes que s'han d'executar aquest any amb un pressupost de 50.000 euros.

Entre les iniciatives hi ha col·locar un escenari a l'exterior de la sala La Canal; instal·lar gronxadors al parc de les Feixetes; ubicar una àrea per a autocaravanes; unir el pati de l'Espai Muriel Casals amb el de les cargoles; senyalitzar rutes saludables per l'entorn del municipi; o construir una rampa i una plataforma elevadora per accedir al pati del Casal dels Avis, entre moltes altres.

La votació es porta a terme a través de la plataforma de participació ciutadana Decidim Tona (decidim-tona.diba.cat), i també presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana i a les parades que s'instal·laran al mercat setmanal, els divendres 15 i 22 de gener.

El proper cap de setmana, 16 i 17 de gener, es farà una jornada en línia en què totes les persones i entitats que han realitzat les propostes podran explicar i defensar-les en un acte que es podrà seguir des del Canal de Youtube de l'Ajuntament.

Durant la fase de presentació de propostes, se'n van rebre un total de 50, provinents de ciutadania i entitats. Les que no se sotmetran a votació no han superat la fase de validació tècnica. És a dir, han estat descartades per superar el límit pressupostari, no ser de competència municipal, inviables econòmicament o estar previstes al pressupost municipal.
 

Consulta totes les propostes finalistes

Arxivat a