El bus urbà de Vic recupera totes les freqüències d'abans de la pandèmia

En algunes de les línies s'han ampliat els horaris

Redacció
02 de gener del 2021
Actualitzat a les 20:04h
Un bus urbà de Vic
Un bus urbà de Vic | Ajuntament de Vic
El servei de bus urbà de Vic ha quedat restablert al 100% des d’aquest dissabte, 2 de gener. D’aquesta manera es recuperen en la seva totalitat els recorreguts i els horaris de totes les línies de transport que hi havia fins al març, abans de l’inici de la pandèmia.

Per a les línies 1 (Serra-de-Senferm), 2 (Remei-Horta Vermella) i 3 (El Nadal-Hospital General) es disposa de nou del servei de transport urbà cada 30 minuts entre un quart de 8 del matí i tres quarts de 9 del vespre. La línia 4 (Vic-Calldetenes) torna a circular cada 60 minuts entre les 7 i 5 minuts del matí i les 8 i 5 minuts del vespre. I pel que fa a les línies 5 (La Guixa-Vic, 470), 6 (La Guixa-Tanatori), 7 (Zona esportiva-Tanatori) i 8 (Centre) també circulen amb el mateix nombre d’expedicions i horaris que els d’abans del començament de la pandèmia.

Els horaris de totes les línies es troben disponibles al web de Mobilitat de l’Ajuntament de Vic, on es poden consultar l’ampliació d’horaris que han entrat en vigor.

El passat 14 de setembre, coincidint amb l’inici del curs escolar, el bus urbà de Vic ja va recuperar en les línies regulars amb més expedicions (1, 2 i 3) fins a un 60% del seu servei habitual. Tot i així, l’Ajuntament va continuar treballant per assolir el 100% de les expedicions que hi havia abans del confinament.

En aquest sentit, la regidora de Mobilitat, Fabiana Palmero, es mostra satisfeta que es pugui començar el 2021 amb el restabliment total del servei de bus urbà per contribuir a facilitar els desplaçaments de la ciutadania i fomentar una mobilitat més sostenible a la ciutat.
Arxivat a