​La Zulfa, primer nadó del 2021 a Osona

La nena va néixer a l'Hospital Universitari de Vic poc abans de la una de la matinada

El xumet d'un nadó
El xumet d'un nadó | ACN
Redacció
02 de gener del 2021
Actualitzat a les 19:54h
Zulfa Chouchouh Arrai és el primer nadó que ha nascut aquest any 2021 a la comarca d'Osona. La nena va néixer el dia 1 de gener, a les 00:55 hores, a l'Hospital Universitari de Vic. És la filla de la Somia i en Nadim, una parella resident a Vic tot i que són originaris del Marroc.

Va ser un part natural sense complicacions, el nadó va pesar 4.300 g i tant la nena com la mare es troben en perfecte estat de salut. La parella havia ingressat a l'Hospital passada la mitjanit.
 
Dissabte al matí, en representació del Consorci Hospitalari de Vic, el director de guàrdia, doctor Francesc Sala, i la cap de la Unitat d'Atenció a la Dona i l'Infant, Marta Mas, han donat la benvinguda al nadó i l'enhorabona als seus pares.

Els progenitors han agraït l'atenció rebuda per part del personal de l'Hospital i han expressat la voluntat que ni ells ni el seu nadó siguin fotografiats.

Els primers nadons de Catalunya i de la Catalunya Central

Aquest 2021, la primera catalana de l'any ha estat la Yinara, de Constantí, que va néixer just a la mitjanit a l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. A la regió sanitària de la Catalunya Central, el primer naixement ha estat el de l'Arnau, a les 0:16 h, a l'Hospital Universitari d'Igualada.
 

La Yinara Carmona Jiménez, de Constantí. Foto: Salut

Arxivat a