​VÍDEO L'espectacular interpretació d'«El cant dels ocells» per celebrar les festes de Nadal

El cor Nàiades i la coral Regina de Manlleu interpreten conjuntament la peça de Vivancos

«El cant dels ocells» interpretat pel cor Nàiades i la coral Regina de Manlleu
«El cant dels ocells» interpretat pel cor Nàiades i la coral Regina de Manlleu | YouTube
Osona.com
24 de desembre del 2020

El cor Nàiades i la Coral Regina de Manlleu han unit les veus per interpretar conjuntament "El cant dels ocells" de Bernat Vivancos. D'aquesta manera volen desitjar unes bones festes marcades per la Covid i fer arribar la música arreu, encara que sigui en vídeo.

La trentena de cantants han estat dirigides pel director de Nàiades Ferran Albrich i l'encarregat de gravar-ho a la parròquia de Santa Maria de Manlleu ha estat Guillem Roma. També van participar-hi Buia Reixach exdirectora i fundadora de la coral i de Belén Barnaus com a solista (cantant del Cor Francesc Valls de la catedral de Barcelona).

La interpretació també és un tret de sortida als actes del 20è aniversari del Cor Nàiades, que té la intenció de fer un gran concert, però donada la situació actual segurament s'haurà de posposar. Tot i això, tal com explica Albrich, ambdues corals han unit les veus per "promocionar la cultura de Manlleu i d'Osona" i alhora per celebrar les festes de Nadal, encara que sigui a través d'actes en streaming.

Arxivat a