Detingut un home a Manlleu per transportar haixix i 4.000 euros en metàl·lic amagats darrere la ràdio del cotxe

Els Mossos d'Esquadra van comissar més de 13.000 euros en metàl·lic en total

Els Mossos han comissat la totalitat dels diners, 13.120 euros, davant la sospita que tindrien un origen il·lícit relacionat amb el tràfic de drogues.
Els Mossos han comissat la totalitat dels diners, 13.120 euros, davant la sospita que tindrien un origen il·lícit relacionat amb el tràfic de drogues. | Mossos d'Esquadra
Osona.com
24 de desembre del 2020
Actualitzat a les 10:31h
Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Rubí (Vallès Occidental) de 33 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. Cap a les nou de la nit de dilluns passat, agents del cos policial van aturar un vehicle ocupat per cinc persones mentre feien un control de pas en l'accés a Manlleu (per la B-522).

En identificar-los i constatar que no donaven explicacions coincidents entre ells del motiu del desplaçament, van escorcollar-los i revisar el vehicle. Els mossos van observar que el frontal de l'aparell de ràdio estava parcialment desencaixat i en obrir-lo es van trobar tres peces de material premsat que va resultar ser haixix i 4.000 euros en metàl·lic. A més van trobar que dos d'ells duien a sobre 6.010 i 3.110 euros, tots en bitllets fraccionats.

Davant dels fets els agents van detenir el conductor del vehicle i van comissar els diners, 13.120 euros, amb la sospita que tindrien un origen il·lícit relacionat amb el tràfic de drogues. El detingut passarà pròximament davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic, ciutat on el vehicle en qüestió ha quedat immobilitzat.

 
Arxivat a