​«La decisió inicial de dimitir va ser la correcta i la rectificació també»

L'alcalde de Manlleu Àlex Garrido es pronuncia sobre la renúncia pel polèmic vídeo en què se'l veia begut

Àlex Garrido, alcalde de Manlleu, en una imatge d'arxiu
Àlex Garrido, alcalde de Manlleu, en una imatge d'arxiu | Adrià Costa
24 de desembre del 2020
Després de dos mesos de silenci, l'alcalde de Manlleu Àlex Garrido s'ha pronunciat sobre el polèmic vídeo en què se'l veia begut que va córrer per les xarxes socials i el va portar a dimitir. "La inicial va ser la correcta i la rectificació també", diu l'alcalde.

Preguntat pel polèmic cas en una trobada amb periodistes, Garrido reconeix que li va fer mal veure les imatges i les dimensions que va agafar. "El món de la política és molt pervers, però el de les xarxes més", destaca.

Tot i aquests moments desagradables, l'alcalde remarca que arran de l'allau de suport des de molts àmbits i "davant de tanta dignitat humana" en aquella manifestació a la plaça Fra Bernadí de Manlleu, havia de seguir com a alcalde.

Tot i reconèixer que els primers moments van ser "complexos", actualment se sent "fort" i amb "ganes d'acabar la tasca d'alcalde fins al maig de 2023". Per tant, com ha avisat reiteradament, manté la intenció d'acabar el mandat que li queda i "en cap cas" tornar a encapçalar la candidatura d'ERC a les municipals. No descarta continuar dedicant-se al servei públic si hi ha algun projecte que encaixi amb la seva manera de fer.

Pel que fa al llibre que estava escrivint arran del vídeo, explica que no parla de la seva història personal, sinó que "neix de la reflexió".
Arxivat a