​Manlleu suspèn la cavalcada de Reis per la Covid

L'Ajuntament amplia el campament reial i farà focs artificials des de diversos indrets del municipi la nit més màgica de l'any

22 de desembre del 2020
Il·luminació de Nadal a la façana de Can Puget, en una imatge d'arxiu
Il·luminació de Nadal a la façana de Can Puget, en una imatge d'arxiu | Adrià Costa
Els Reis d'Orient no recorreran els carrers de Manlleu el proper 5 de gener. Després de decretar-se les noves restriccions per combatre la Covid-19 arreu del país, organització i Ajuntament han decidit suspendre finalment la cavalcada.

Tal com explica l'alcalde Àlex Garrido, estava previst fer un recorregut "més extens per evitar aglomeracions, però les noves recomanacions i disposicions del Procicat, fa no sigui factible fer la rua en una ciutat de les nostres característiques".

Ampliació del campament reial

Per tot això, i després que s'hagin esgotat les primeres mil places, s'ha decidit ampliar el campament reial a la plaça de Dalt Vila. Hi estarà els dies 2, 3, 4 i 5 de gener (matí i/o tarda) i participar-hi cal demanar cita prèviament. S'han duplicat gairebé les places (800 més de les que hi ha habitualment).

Tot i això, Garrido remarca que la ciutadania estigui preparada per viure "uns minuts de màgia". Des de diversos indrets del municipi es llançaran focs artificials i es podrà veure un espectacle de foc per donar la benvinguda als Reis d'Orient.

Arxivat a