Àngels Subirachs i Marc Sucarrats aniran a la llista del PDECat el 14-F

Els dos han estat els més votats entre els associats

Àngels Subirachs
Àngels Subirachs | PDECat
Redacció
21 de desembre del 2020

El Partit Demòcrata va celebrar el passat dimarts, 15 de desembre, assemblees territorials a cada vegueria per tal que tots els candidats i candidates a concórrer a la llista electoral de la formació per les properes eleccions al Parlament de Catalunya tinguessin l’oportunitat de presentar-se davant el seu electorat.

A la comarca d'Osona s'hi va presentar Àngels Subirachs, empresària i membre de l'executiva comarcal del Partit Demòcrata a Osona, mentre que pel Lluçanès, va fer el pas en Marc Sucarrats, alcalde d'Oristà i president del Consorci del Lluçanès. Tots dos han manifestat que el projecte del Partit Demòcrata és un projecte on s'hi senten còmodes i representats en el model de societat que defensen.

Afegeixen que és un partit que empatitza amb les diferents sensibilitats territorials, "que entén que hi ha indrets amb una pluralitat diversa i una veu pròpia, i això ho entén perquè escolta molt i trepitja territori". 

Al llarg del passat dijous, els votants van poder emetre el seu vot de manera telemàtica, i divendres se'n van conèixer els resultats. La candidatura que ha rebut més suports entre els associats ha estat la de la centellenca Àngels Subirahs, seguida d'en Marc Sucarrats, a l’espera que els resultats siguin ratificats pel proper Consell Nacional del partit.