Diputació de Barcelona

En marxa les obres de l'itinerari de vianants entre les Quatre Carreteres i el polígon de Sant Miquel de Balenyà

El camí discorrerà paral·lel a la BV-5303 i té un pressupost de licitació de 544.238 euros

per Osona.com, 18 de desembre de 2020 a les 12:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Diputació de Barcelona ha iniciat aquesta setmana les obres d'un itinerari de vianants a la carretera BV-5303 entre el nus de les Quatre Carreteres i el polígon industrial de l'Avellanet de Sant Miquel de Balenyà, al terme municipal de Seva.

Tal com explica la Diputació, el projecte té un pressupost de licitació de 544.238 euros i un termini d'execució de cinc mesos. L'objectiu és millorar la seguretat viària d'aquest tram de la carretera amb la implantació d'un carril adjacent al marge dret de la carretera i segregació del trànsit de vianants del de vehicles i eliminar la cohabitació que es produeix actualment.


El nou itinerari tindrà una longitud de 750 metres i 1,80 metres d'amplada lliure amb paviment de formigó i acabat en òxid de ferro. El nou itinerari se situa al mateix nivell que la calçada actual, es col·locarà una barrera de contenció mixta de fusta-acer entre la calçada i l'itinerari per segregar els fluxos i s'instal·larà enllumenat públic per garantir les mesures de seguretat.

La nova infraestructura beneficiarà especialment els treballadors dels polígons industrials de Sant Miquel de Balenyà que viuen a Tona i també el flux de vianants cap a l'estació de tren de Sant Miquel, especialment estudiants.

 

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació