Tona reivindica el seu comerç «irreductible» per Nadal

La campanya contempla la gratuïtat de la zona blava i regala 3.000 euros en premis

La bicicleta elèctrica plegable urbana que se sorteja en la campanya de Nadal de Tona
La bicicleta elèctrica plegable urbana que se sorteja en la campanya de Nadal de Tona | Aj. de Tona
Redacció
18 de desembre del 2020
L'Ajuntament de Tona, en col·laboració amb l'associació Tona Punt de Comerç, ja ha encetat la campanya de Nadal. La iniciativa té l'objectiu de dinamitzar les vendes en els establiments del municipi i alhora impulsar la reactivació del teixit comercial, molt castigat per l'impacte de la Covid-19.

Sota el lema "Comerç irreductible", es vol apel·lar al caràcter emprenedor dels comerciants i alhora posar de manifest el valor social i econòmic del comerç local i el seu paper essencial com a motor econòmic i generador d'ocupació. La campanya té la voluntat de perdurar en el temps més enllà de les festes de Nadal.

Zona blava gratis i 3.000 euros en premis

De moment, fins al 5 de gener, totes aquelles persones que comprin en els establiments adherits a la campanya se'ls lliurarà un rellotge d'estacionament horari que els permetrà aparcar gratuïtament a la zona blava durant 30 minuts.

D'altra banda, també es pot participar en el sorteig d'una bicicleta elèctrica plegable urbana, un val de compra de 500 euros, 10 vals de compra de 100 euros, 15 vals de 50 euros per gaudir d'un àpat en els restaurants del municipi o un tractament de bellesa en els centres d'estètica locals, i 10 vals per a 2 persones per assistir a qualsevol espectacle dels programats a la sala La Canal.

Per participar-hi cal aconseguir cinc segells de cinc establiments diferents i dipositar del carnet d'irreductible, degudament segellat, en les urnes habilitades als comerços adherits fins al 7 de gener de 2021. El sorteig es farà el dia 9.

Arxivat a