SORTEIG de dues entrades dobles per a l'espectacle de titelles «Joc de cadires» a Calldetenes

L'espectacle «Joc de Cadires»
L'espectacle «Joc de Cadires» | YouTube
Osona.com
17 de desembre del 2020
Actualitzat a les 8:19h

Joc de cadires arriba el proper dimecres 30 de desembre a l'Auditori Teatre de Calldetenes. L'espectacle de titelles narra la història d'una família que sempre s'asseu al mateix lloc a tala. Ningú es pregunta qui li va assignar aquest lloc ni perquè. Però què passaria si un dia algú s’asseu en un lloc diferent al que li toca? L'obra parla de la relació entre les persones i les cadires i com el lloc que ocupem condiciona el nostre punt de vista: tot depèn de la cadira des de la que es miri.

Osona.com i l'Auditori Teatre de Calldetenes sortegen dues entrades dobles per a l'obra, valorades en 24 euros. El termini per participar en el sorteig es tancarà el proper dimarts 22 de desembre a les 12 de la nit. L'endemà, 23 de desembre, es comunicaran els guanyadors, a través del perfil de Twitter d'@osona
 

Més informació i compra d'entrades

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:


Bases del sorteig

- Els guanyadors obtindran una de les entrades dobles per a l'obra.

- El termini per participar al sorteig es tancarà el dimarts 22 de desembre a les 23.59.

- Un cop fet el sorteig, Osona.com contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu sortejos@naciodigital.cat.

- Per participar al sorteig cal acceptar la política de privacitat de NacióDigital. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de NacióDigital marcant la casella corresponent.