Sorteig

SORTEIG de dues entrades dobles per a l'espectacle de titelles «Adeu Bienvenida» a Calldetenes

per Osona.com , 16 de desembre de 2020 a les 09:00 |

Adeu Bienvenida arriba el proper diumenge 27 de desembre a l'Auditori Teatre de Calldetenes. L'espectacle de titelles narra la història de la Bienvenida, que té una gran taula que tots els diumenge s'omple de mariners i pescadors que van a gaudir de les millors sardines del port. De la mar a la taula, de la taula a la mar... la vida passa en un cicle continu com el peix que es mossega la cua. Adeu Bienvenida parla dels cicles de la vida, de la necessitat que s’acabin les coses perquè en tornin a començar de noves.


Osona.com i l'Auditori Teatre de Calldetenes sortegen dues entrades dobles per a l'obra, valorades en 24 euros. El termini per participar en el sorteig es tancarà el proper dilluns 21 de desembre a les 12 de la nit. L'endemà, 22 de desembre, es comunicaran els guanyadors, a través del perfil de Twitter d'@osona
 

Més informació i compra d'entrades

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:Bases del sorteig

- Els guanyadors obtindran una de les entrades dobles per a l'obra.

- El termini per participar al sorteig es tancarà el dilluns 21 de desembre a les 23.59.

- Un cop fet el sorteig, Osona.com contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu sortejos@naciodigital.cat.

- Per participar al sorteig cal acceptar la política de privacitat de NacióDigital. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de NacióDigital marcant la casella corresponent.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació