Vic estudia ubicar una part de la Guàrdia Urbana al barri del Remei

Això suposaria augmentar la plantilla del cos policial

Un cotxe de la Guàrdia Urbana al barri del Remei de Vic
Un cotxe de la Guàrdia Urbana al barri del Remei de Vic | Josep M. Montaner
15 de desembre del 2020
L'Ajuntament de Vic està estudiant ubicar una part de la Guàrdia Urbana a l'oficina del barri del Remei. Així es va donar a conèixer aquest dilluns al darrer ple de l'any a preguntes de Capgirem Vic. La regidora Carla Dinarès explicava que els havia arribat aquest plantejament i en demanava la seva veracitat "donat que no consta ni en el pla d'acció municipal ni el d'inversions".

L'alcaldessa Anna Erra va respondre que s'està plantejant que els serveis creixin a l'oficina del barri, tal com s'havia plantejat inicialment. Això es traduiria en "ubicar-hi més dotació de la Guàrdia Urbana".

També "hi ha la possibilitat que augmenti una part de la plantilla", deia l'alcaldessa, remarcant que, de moment, no hi ha res definitiu i es tracta d'un "projecte embrionari".

Des de Capgirem, Dinarès va remarcar que d'aquesta manera no se solucionarà la segregació al barri i va demanar "més presència d'agents cívics", en lloc de Guàrdia Urbana. Per tot això, va demanar reconsiderar el projecte, encara que fos embrionari.

Arxivat a