El Festival de Cinema de Muntanya de Torelló se celebrarà del 22 al 31 de gener en format híbrid

La inauguració, la clausura i els actes paral·lels es podran seguir presencialment si l'evolució sanitària ho permet

«Ultima Patagonia», un dels estrenes internacionals a Torelló
«Ultima Patagonia», un dels estrenes internacionals a Torelló | FCMT
Osona.com
14 de desembre del 2020
Actualitzat a les 10:55h
La 38a edició del Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló serà en format híbrid i se celebrarà del 22 al 31 de gener. El certamen s'havia de celebrar a principis de novembre, però es va descartar a causa de les restriccions decretades. Així, les 36 produccions internacionals que opten a endur-se la Flor de Neu d'Or d'aquesta edició es podran veure des de casa a través d'una nova plataforma digital. 

Igualment, Torelló seguirà sent el centre neuràlgic del cinema de muntanya, ja que s'hi celebrarà l'espectacle inaugural, la clausura amb el lliurament de premis i les diverses conferències programades. S'hi podrà assistir presencialment amb totes les garanties sanitàries i també es podran seguir en streaming.

L'evolució i la incertesa de la pandèmia han obligat l'organització del certamen a fer esforços per adaptar la 38a edició a la realitat del moment. La nova plataforma digital des d'on es podran visualitzar els films es posarà en marxa a principis d'any. També es posaran a la venda els abonaments a través del web. 

En total, es programaran 16 sessions temàtiques i les pel·lícules es podran veure qualsevol dia a qualsevol hora del 22 al 31 de gener. Els films guanyadors es donaran a conèixer el divendres 29 de gener.

Arxivat a