Coronavirus

El brot de Covid a la residència Sant Gabriel de Centelles afecta 35 persones

Els positius augmenten lleugerament durant les últimes setmanes, segons les últimes dades facilitades per l'Ajuntament

per Osona.com , 12 de desembre de 2020 a les 19:43 |
La residència Sant Gabriel de Centelles en una imatge d'arxiu | Aj. de Centelles
El brot de Covid-19 a la residència municipal Sant Gabriel de Centelles ha augmentat lleugerament i ja afecta un total de 35 persones, segons informen l’Ajuntament de la localitat i el propi centre en un comunicat conjunt. Fa dues setmanes, hi havia 23 afectats

Segons l’Ajuntament, aquest increment es deu al seguiment preventiu que s’està fent del brot. Així, amb els últims testos fets el passat dimecres, 9 de desembre, hi ha 35 positius, dels quals cinc són professionals, i la resta, residents. En aquesta xifra s’hi ha de sumar una víctima. A la residència hi ha plaça per 78 persones i hi treballen 50 persones.


Els 30 residents afectats estan evolucionant favorablement al centre excepte tres que s’han hagut d’ingressar per motius sanitaris.

“El centre s’ha adaptat a la nova conjuntura, s’ha reforçat amb més personal i ha mantingut una comunicació constant amb els familiars. S’estan seguint tots els protocols de prevenció i hi ha un treball constant i coordinat entre el Departament de Salut, el CAP de Centelles, la residència i l’Ajuntament”, diu la nota conjunta.


Altres notícies que et poden interessar

 

 

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació