Calldetenes

Calldetenes regala 2.000 euros per la campanya de Nadal

Els clients de les empreses de la localitat podran participar en un sorteig

per Redacció , 11 de desembre de 2020 a les 13:14 |
Durant tot el desembre i fins el dia 27, els clients de les empreses de Calldetenes podran participar en el sorteig de 40 vals de 50 euros per a utilitzar en les compres i serveis al municipi.

La campanya Nadal a Calldetenes està organitzada de manera coordinada entre l’Associació de Comerciants i Serveis  i l’Ajuntament, qui aquest any ha assumit el cost dels vals-regal, 2.000 euros en total, a través de les regidories de Comerç i Promoció Econòmica.


L’Agrupació de Pessebristes de Calldetenes també col·labora en aquesta edició instal·lant pessebres en molts dels comerços i serveis de l’eix comercial.

La campanya es va iniciar l'1 de desembre, a les 6 de la tarda, coincidint també amb l’encesa de llums de Nadal als carrers de Calldetenes. 


Nadal a Calldetenes reparteix, a través de l’adhesió de 62 empreses, llumenetes amb 6.200 caselles per a cada acció de compra o servei. Es premia així la fidelització dels clients al teixit empresarial i es dinamitza i promou alhora la temporada de compres de Nadal en els establiments comercials i empreses.

El sorteig es farà en directe el 31 de desembre a les 10 del matí a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Calldetenes, amb la extracció de boles numerades per a  les unitats, desenes, centenes i milers de cadascun dels  40 premis guanyadors. Aquests consistiran  en 5 vals de 10 euros, que es podran bescanviar durant tres mesos en productes o serveis  de  qualsevol  de  les  empreses adherides a la campanya Nadal a Calldetenes.

En el supòsit que un número  correspongui a una casella de llumeneta  buida, es premiarà la immediatament posterior, no podent deixar cap premi desert. La relació de guanyadors es publicarà a la web i a les xarxes socials de l’Ajuntament de Calldetenes i de l’Associació  de  Comerciants i Serveis. Els guanyadors hauran de recollir els premis en les empreses on hagin resultat premiats.

Enguany no es farà el tradicional acte d’entrega de premis de Nadal, donat el context sanitari. L’Ajuntament de Calldetenes ha assumit de manera excepcional el cost dels vals regals amb el propòsit d’afavorir el consum en el teixit empresarial del municipi davant la situació provocada per la pandèmia.
 

Campanya comercial de Nadal a Calldetenes. Foto: Ajuntament de Calldetenes


Altres notícies que et poden interessar

  

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació