Detinguts dos germans a Vic per vendre cocaïna al carrer

​La Guàrdia Urbana va comissar més de 150 grams de substàncies estupefaents

Redacció
10 de desembre del 2020
Actualitzat a les 14:12h
Un dispositiu d’agents de paisà de la Guàrdia Urbana de Vic ha intervingut un total de 151 grams de cocaïna aquest dilluns. L’operació va començar, aproximadament a un quart de 6 de la tarda, al carrer Torelló quan un agent va observar com una persona passava a una altra substàncies possiblement estupefaents a l’interior d’un vehicle.

A partir d’aquí, els agents van interceptar el comprador, que portava a sobre uns dos grams de la substància adquirida, presumptament cocaïna, i que va confirmar que l’acabava de comprar al cotxe, tal com havia presenciat la patrulla municipal.

La Guàrdia Urbana va començar la cerca del venedor que es va acabar detenint al voltant de tres quarts de 7 de la tarda a les immediacions del carrer Torelló, a tocar del seu domicili.

Els agents de la Guàrdia Urbana van sospitar que la persona detinguda podria tenir més substàncies al seu domicili, per a la qual cosa es va muntar un dispositiu amb agents de paisà que van comprovar com minuts abans de dos quarts de 8 del vespre un germà de la persona detinguda sortia del seu domicili a corre-cuita i mirant contínuament al seu voltant, motiu pel qual el van interceptar i escorcollar. En l’operació se li van intervenir un total de 151 grams de cocaïna.

 
Arxivat a