Grup Gepork inverteix més d'11 milions en un magatzem robotitzat a Gurb

La construcció ja es troba en fase 2 i es preveu finalitzar-la durant l'últim trimestre de 2021

Els terrenys on s'ubicarà el nou centre logístic
Els terrenys on s'ubicarà el nou centre logístic | Grup Gepork
Redacció
10 de desembre del 2020
Actualitzat a les 11:39h
Grup Gepork, empresa líder en el mercat de la distribució veterinària i la genètica porcina, construirà el primer centre logístic totalment robotitzat en l'àmbit nacional amb la tecnologia Exotec.

Les obres es troben ubicades a Gurb, al polígon La Ronda. Tant el projecte com la construcció és un encàrrec a Egavic Serveis d'Enginyeria SL, especialistes en projectes industrials i de logística. La construcció del centre ja es troba en fase 2 i la seva inversió està calculada amb més d'11 milions d'euros.

El nou centre logístic, equipat amb la tecnologia Exotec, considerada una de les solucions tecnològiques més punteres del mercat, disposarà de robots que funcionaran de manera autònoma en la distribució, logística i mecanització dels processos que intervenen en la tasca de preparació i verificació de les comandes.

La flota robòtica és una solució revolucionària i pionera per a la preparació de comandes que aconsegueix unir la flexibilitat i ampliació dels sistemes manuals amb la productivitat i eficiència dels sistemes automàtics més complexos.

A banda del component d'innovació, el nou centre té per objectiu unificar i concentrar físicament l'emmagatzematge de la variada i àmplia gamma de productes presents al catàleg de distribució de Grup Gepork: medicaments, alimentació, equipament, fungibles, higiene i accessoris per animals.

De la mà de Dexter Intralogistics, punters en solucions i serveis de tecnologies avançades en el camp de l'automatització logística, la posada en marxa del nou magatzem permetrà oferir un servei d'alta qualitat a qualsevol punt del panorama nacional i part del mercat europeu. A més, amb aquesta expansió es preveu la creació de nous llocs de treball indirectes, sobretot en el sector veterinari i del transport.