Torelló activa la campanya comercial de Nadal

La iniciativa vol posar en valor el comerç de proximitat

Redacció
10 de desembre del 2020
Actualitzat el 11 de desembre a les 9:51h
Coincidint amb el pont de la Puríssima, els col·lectius de comerciants de Torelló han posat en marxa la campanya comercial de Nadal. Aquest any, enmig de les excepcionals circumstàncies de la pandèmia, les campanyes van encarades a posar en valor i potenciar el comerç local.

La campanya "Per Nadal també tens els comerç molt a prop" incideix específicament en el valor del comerç de proximitat. Així, de cara a les compres nadalenques, es vol potenciar el comerç local, que ha patit els efectes de la situació sanitària. Per això es vol fomentar l’hàbit de comprar als comerços i botigues de Torelló i conscienciar de la qualitat i diversitat del comerç més proper.

Per altre cantó, del 4 al 24 de desembre, estarà activa la campanya dels comerços del barri de Montserrat, titulada "El Barri al cabàs i el caganer t'emportaràs", que compta amb el suport de l’Ajuntament. A partir d’un sistema de butlletes per participar en un sorteig, es regalaran 100 figures d'un caganer de col·lecció. Aquesta campanya tindrà continuïtat i els organitzadors tenen la intenció que cada any el rostre del caganer sigui un personatge representatiu de Torelló. Aquest any serà en Patufet, el popular capgròs que sempre acompanya els gegants.

I amb la mateixa voluntat de fer costat al comerç local, s'ha allargat tot el mes de desembre la campanya "El nostre comerç és un luxe".

Arxivat a