Vic

Vic enceta la Fira d'Artesans de Nadal a la rambla del Passeig

Una trentena d'expositors de productes nadalencs i d’artesania s'han reubicat per garantir totes les mesures sanitàries

per Osona.com , 8 de desembre de 2020 a les 09:55 |
La Fira d’Artesans de Nadal de Vic ja està en funcionament. Aquest any està ubicada a la rambla del Passeig per garantir una major distància entre les parades a causa de la pandèmia, ja està en funcionament. Habitualment estava ubicada a la plaça Major.
Des de l'Ajuntament esperen una bona afluència de visitants que ja es va començar a veure el primer dia de Fira el dissabte passat.  Es pot visitar el 8, 19, 20, 23 i 24 de desembre, i 2, 3 i 4 de gener. L’horari d’obertura al públic és el següent. L'horari de visita és de 10 del matí a 9 del vespre els dies 7, 20, 23 i 24 de desembre i 3 i 4 de gener; i de 5 de la tarda a 9 del vespre, els dies 8 i 19 de desembre i 2 de gener.


En aquesta edició, es compta amb la presència de 33 expositors que comercialitzen peces elaborades de forma artesanal i productes molt diversos com ara encens i espelmes, roba i complements, pintura artística, titelles, joieria, vidre, peces de fusta o cuir i ceràmica i de productes nadalencs. La meitat dels expositors són de la comarca d’Osona i l’altra meitat, de la resta de Catalunya.


Altres notícies que et poden interessar
  

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació